Siliconenbasis

Siliconenbasis
Weergegeven:
Sorteren op:

Eros Bodyglide Glijmiddel Dildo 175 ml

Zweefvliegen plezier voor HEM!Op basis van siliconen van medische kwaliteit glijmiddel speciaal voor..

€ 11,53 Excl. BTW: € 11,53

ID Backslide Glijmiddel op Siliconenbasis

ID BackSlide een unieke formule om anale seks comfortabeler en aangenamer te maken. ID BackSlide is ..

€ 16,49 Excl. BTW: € 16,49

Glijmiddelen op siliconenbasis kopen

Als je glijmiddel wil kopen dan ben je bij Poppers-Onlinebestellen aan het juiste adres! Je kunt terecht in onze webshop voor diverse soorten glijmiddel. Het glijmiddel op siliconenbasis is een zeer geliefd product onder de mensendie houden van fisten en anale penetratie. Door gebruik te maken van dit soort glijmiddel zal de penetratie gemakkelijker en pijnlozer verlopen. Als je de producten uit deze categorie in huis haalt via onze webshop, dan ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief glijmiddel thuis krijgt gestuurd waar je veelplezier van kunt hebben. Bekijk het complete aanbod in onze webshop!

Waarom kiezen voor een glijmiddel op siliconenbasis?

Je kunt kiezen voor een glijmiddel op siliconenbasis omdat dit in een aantal gevallen een betere werking heeft dan de andere soorten glijmiddel. Het glijmiddel op siliconenbasis wordt ook gebruikt bij condooms en je kunt dit ook probleemloos bij een condoom opsmeren om de penetratie nog iets soepeler te laten verlopen. De goede kwaliteit zorgt ervoor dat het niet snel opdroogt en dus langer werkzaam blijft. Je hebt er eigenlijk ook niet zoveel van nodig en het voelt zachter aan dan de andere soorten. Dit geeft net dat extra lekkere gevoel tijdens de seks. Het enige nadeel is dat dit soort glijmiddel iets duurder is dan een glijmiddel op waterbasis en oliebasis.

De beste producten

Voor al je producten op het gebied van seks ben je bij Poppers-Onlinebestellen.nl op de juiste plek. We hebben de beste soorten glijmiddelen te koop en je kunt uiteraard ook diverse soorten poppers online bestellen. Ook voor grotere hoeveelheden van deze producten kun je bij ons terecht. We hanteren betaalbare prijzen en daarom zijn wij de ideale webshop om al je glijmiddelen, poppers en seksspeeltjes te bestellen. Je ontvangt de gedane bestelling meestal binnen enkele werkdagen volledig discreet in huis. Wil je eerst meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan contact met ons op en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.