Bears Poppers Aroma 25ml 10 flesjes

Bears Poppers Aroma 25ml 10 flesjes

Bears Poppers Aroma 25ml 




Bears Poppers Aromas 25ml zijn gemaakt voor de rush, een kick.  Een van de meest bekende en meest gebruikte poppers zowel bij hetero als homoseksuelen.

De reden is dat Bears elk weekend (en natuurlijk ook doordeweeks) de gebruikers met een enorme kick tot een hoogtepunt weet te brengen.

Bears Poppers 25ml maken seks nog beter. Een lekkerder gevoel, geniet van je partner en een nog beter orgasme. Bij het gebruik van Rush kom je eerst geheel tot rust en relaxen alle spieren.

Daarna krijg je een warme sensatie die zich opbouwt tot een kick die je door je hele lichaam heen voelt.

Voor homoseksuelen en de gay scene is Bears Poppers Leathercleaners 25ml een super middel. Ook al is het niet speciaal bedoeld voor homoseksuelen, rush leathercleaners poppers is voor hen een veel gebruikte popper. De ontspannende werking van rush heeft ook effect op de kringspier. Deze ontspant en maakt anale seks veel makkelijker.

Bears is een popper op 100% natuurlijke basis en daarom ook 100% legaal. Er wordt gebruik gemaakt van stoffen zoals Ginseng, Ginko Biloba en Saw Palmetto. 

De 100% natuurlijke ingrediënten maken dit product zeer veilig en een goed alternatief voor de andere poppers die niet op natuurbasis zijn.


Inhoud verpakking: 10.


Samenstelling:

De samenstelling van flesjes poppers kan verschillen. Hoewel het doel en de basissamenstelling door middel van één of meerdere soorten nitriet (vrijwel) hetzelfde is kan de geur en de heftigheid van het effect verschillen.


Ingrediënten: 

– Propyl Nitrite

– CAS 541-42-4

– EC 208-779-0

– UN No1992

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Bekeken: 6816
  • Model: Bears Poppers Aroma 25ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 5,42
  • Excl. BTW: € 5,42
Het minimum te bestellen aantal is 10

Tags: Bears Poppers Aroma 25ml 10 flesjes, Bears Poppers Aroma 25ml, Poppers 24 ML