Blue Boy Leathercleaner Poppers Aroma 1 flesje 24ml

Blue Boy Leathercleaner Poppers Aroma 1 flesje 24ml

Blue Boy Poppers Aroma 1 flesjes 24ml Blue boy poppers aroma 24 ml is een leer reiniger of wel leathercleaners welke vooral bekend is bij homoseksuele mannen en in de gayscene. Homoseksuele mannen, zowel jong als oud, creëren een ontspannen en vriendelijke sfeer door blue boy poppers aroma 24 ml  te gebruiken. De super formule en de zeer aangename geur van Blue Boy Poppers 24 ml Liquid Incense wordt veelal  omschreven als een cadeau uit het land van de maple bladeren.

Maar de geur wordt niet alleen gebruikt door homoseksuele mannen. Ook bij jongeren en stellen is deze krachtige en sterke blue boy poppers 24 ml aroma een favoriet.  Eigenlijk is het een super product welke door iedereen (stelletjes, getrouwde of swingers) gebruikt kan worden.

Blue boy poppers aroma 24ml werd voor het eerst in de jaren 1970 gemaakt en is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte producten onder de poppers leathercleaners. De formule is door de jaren heen constant verbeterd tot de super formule van nu. Ideaal voor het reinigen van leer en zonder ook maar enige bijwerkingen. Met een klein flesje van 30ml heb je al meer dan genoeg voor meerdere keren gebruik.

Koop jouw vriend een vers flesje Blue Boy Aroma Poppers 24 ml en merk zelf wat er gebeurt als je deze ’s avonds opent. Gegarandeerd dat je blue boy poppers aroma 24 ml daarna steeds vaker zult gebruiken.


Inhoud verpakking: 1.


Samenstelling:

De samenstelling van flesjes poppers kan verschillen. Hoewel het doel en de basissamenstelling door middel van één of meerdere soorten nitriet (vrijwel) hetzelfde is kan de geur en de heftigheid van het effect verschillen.


Ingrediënten:


- Isobutyl Nitrite

- UN2351

– CAS 542-56-3


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Bekeken: 4130
  • Model: Blue Boy Poppers Aroma 1 flesje 24ml Bottle
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 6,75
  • Excl. BTW: € 6,75

Tags: Blue Boy Leathercleaner Poppers Aroma 1 flesje 24ml, Blue Boy Poppers Aroma 1 flesje 24ml Bottle, Poppers 24 ML