Blue Boy Poppers Leathercleaners 12 stuks 30ml

Blue Boy Poppers Leathercleaners 12 stuks 30ml

Blue Boy Poppers Leathercleaners 12 stuks - 30ml 


 

Blue Boy Poppers 30 ml  is een leer reiniger welke vooral bekend is bij homoseksuele mannen en in de gayscene. Homoseksuele mannen, zowel jong als oud, creëren een ontspannen en vriendelijke sfeer door blue boy  te gebruiken.


De super formule en de zeer aangename geur van Blue Boy Liquid Incense wordt veelal  omschreven als een cadeau uit het land van de maple bladeren ook wel genoemd maple leafs.

Maar de geur van Blue Boy Poppers 30 ml wordt niet alleen gebruikt door homoseksuele mannen en in de gayscene. Ook bij jongeren en stellen is deze krachtige en sterke aroma een favoriet. 

Eigenlijk is het een super product welke door iedereen (stelletjes, getrouwde of swingers) gebruikt kan worden.

Blue Boy Aroma 30 ml Poppers werd voor het eerst in de jaren 1970 gemaakt en is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte producten. De formule Blue Boy 30 ml Poppers Leathercleaners is door de jaren heen constant verbeterd tot de super formule van nu.

Met een klein flesje van 30ml heb je al meer dan genoeg voor meerdere keren gebruik.

Koop jouw vriend een vers flesje Blue Boy Aroma Poppers 30 ml en merk zelf wat er gebeurt als je deze ’s avonds opent. Gegarandeerd dat je Blue Boy Poppers 30 ml daarna steeds vaker zult gebruiken !


Samenstelling:


De samenstelling van flesjes poppers kan verschillen. Hoewel het doel en de basissamenstelling door middel van één of meerdere soorten nitriet (vrijwel) hetzelfde is kan de geur en de heftigheid van het effect verschillen.


Ingrediënten:


- Isobutyl Nitrite

- UN2351

– CAS 542-56-3

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Bekeken: 10563
  • Model: Blue Boy Aroma Poppers bestellen 12 Flesjes
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 4,13
  • Excl. BTW: € 4,13
Het minimum te bestellen aantal is 12

Tags: Blue Boy Poppers Leathercleaners 12 stuks 30ml, Blue Boy Aroma Poppers bestellen 12 Flesjes,