Man Scent Poppers Original 3 flesjes

Man Scent Poppers Original 3 flesjes

Manscent Original Poppers 3 flesjes 30ml

 

 

Manscent Poppers komt uit Canada en is een van de top producten op het gebied van poppers. Gemaakt door en voor gay mannen maakt dit flesje tot de favoriete poppers bij playboys.

De seksgeurstoffen die uit het flesje vrij komen na openen winden gegarandeerd elke man op waardoor hij nog meer zin in seks krijgt en nog meer kan genieten van de seks en orgasmen door Manscent Original Poppers.

Manscent Original Poppers is bekend en gewild omdat het levert wat je verwacht van een goede popper. Het is kleveriger, dikker en heeft een zwaardere geur dan de poppers Blue Boy of Poppers Amsterdam.

Vanwege de zwaardere geur is Manscent Original Poppers goed te gebruiken in grotere ruimtes en bijvoorbeeld gay en homosauna’s.

De zwaardere geur van Manscent Original Poppers verspreidt zich goed door de hele ruimte en heeft gegarandeerd een positief erotisch effect op de sfeer in de kamer.

Op grote erotische feesten, swingers feesten en hot spots in europa wordt Manscent Original Poppers ook publiekelijk gebruikt.

Deze Poppers van Manscent Original zorgt dan voor een bepaalde sfeer op de erotische sexfeesten waar iedereen zich goed bij voelt en van kan genieten.

Deze sfeer kan je nu ook bij jou thuis creëren met Manscent Poppers Original door gebruik te maken van Manscent Poppers Original. Geniet samen met jouw partner van een heerlijke en sensationele avond, en bestel Manscent Poppers Original.


Samenstelling:

De samenstelling van flesjes poppers kan verschillen. Hoewel het doel en de basissamenstelling door middel van één of meerdere soorten nitriet (vrijwel) hetzelfde is kan de geur en de heftigheid van het effect verschillen.


Ingrediënten Man Scent Poppers 30ml:

– Pentyl nitrite

- Di-Sec Butylcarbinol 1-Pentanol


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Bekeken: 7066
  • Model: Man Scent Poppers Original 3 flesjes 30ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 6,20
  • Excl. BTW: € 6,20
Het minimum te bestellen aantal is 3

Tags: Man Scent Poppers Original 3 flesjes, Man Scent Poppers Original 3 flesjes,